De som tar hand om oss förtjänar vår respekt

Hur välja inriktning?


skrivet den 29 aug av Admin, klockan:13:56
Jag har nu suttit och tänkt på en ganska intressant sak och det är nämligen detta med inriktning av sitt jobb. När man nu har bestämt sig för att man ska jobba med hälsojobb gäller det ju att bestämma sig för vilken inriktning man ska jobba med. Vilken del vill man jobba med? Och hur bestämmer man sig för det då? Nu är det ju så att det ingår praktik och så när man utbildar sig och då antar jag att man får möjlighet att prova olika delar och inriktningar och jag antar att det är då som många säkert finner det som de vill jobba med. Sedan finns det ju naturligtvis de också som säkert redan innan de påbörjar utbildningen vet exakt vad det är de vill jobba med på. Jag undrar vad jag själv skulle välja. Jag vet faktiskt inte.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt